• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Відкрита першість Катеринопільської ДЮСШ по футзалу серед дівчат 1999р.н. і молодше.

Відкрита першість Катеринопільської ДЮСШ по футзалу серед дівчат 1999р.н. і молодше.

2014-01-12

/Files/images/SAM_4177.JPG

У спортзалі Катеринопольської ДЮСШ пройшла відкрита першість Катеринопольської ДЮСШ «КОЛОС» по міні-футболу серед дівчат 1999р.н. і молодше присв'ячена зимовим канікулам. Крім господарів змагань, команди «Вікторія-1» (дівчата 1999-2000р.н.) і «Вікторія-2» (дівчата 2001-2006р.н.), у змаганнях прийняли участь гості зі шполянщини, команди «Жайвір» Шпола і «Ніка» Лебедин Шполянського р-ну.

Турнір проводився по коловій системі і всі дівчата позмагалися зі всіма хто приїхав на цей турнір. У першій грі зійшлися команди «Вікторія-2» і «Ніка», де з великою перевагою перемогу здобули гості (6:1). У другій грі зустрілися команди « Вікторія-1» і «Жайвір», де перемогу святкували господарки турніру (5:2). У третій грі маленьким господаркам, команді «Вікторія-2», знову не повезло і вони у грі з дівчатами команди «Жайвір» програли з рахунком 6:1. Третя гра була самою запеклою і безкомпромісною, де терези успіху перехилялися як на користь однієї команди так і іншої. У двобої між командами «Вікторія-1» і «Нікою» пройшла запекла боротьба за верхні сходинки п'єдесталу. Успішнішою була команда гостей, яка переграла господарок турніру з рахунком 2:1. У п'ятій грі зустрілися дві команди господарки, де старші дівчата переграли молодших з рахунком 4:1, а у останній грі турніру також точилася запекла боротьба між гостями, але команда «Ніка» була успішнішою і перемогла у своїх землячок, команди «Жайвір з рахунком 3:1.

В підсумку 1 місце посіла команда «Ніка», 2 місце – «Вікторія – 1», 3 місце – «Жайвір» і на 4 місці була команда «Вікторія – 2»

Після закінчення змагань кожному учаснику було вручено грамоту та солодкі призи.

Кiлькiсть переглядiв: 212

Коментарi